Kirjansitomo V. & K. Jokinen

Lahjatavarat ja erikoisliikkeet

Täyden palvelun kirjansitomo
Kirjansitomo V. & K. Jokinen on Helsingissä toimiva kirjansidonnan ammattilainen. Olemme valmistaneet tuotteita käsityönä perinteisin menetelmin jo yli 90 vuoden ajan.
Monien vuosikymmenten käsityön jälki ja mestarityön ammattitaito näkyy työmme laadussa ja siitä voimme olla ylpeitä. Tämä näkyy muun muassa nahkakantisissa teoksissa, joissa kirjansidonta tehdään tarkalleen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sidomme lopputyöt, diplomityöt, pöytäkirjat, albumit, vieraskirjat, adressit siis aivan minkälaisen työn tahansa. Näistä löydät esimerkkejä tuotteet-osiossa. Myös tilinpäätökset sidomme nopeasti. Teemme myös kirjojen korjaukset, entisöinnit sekä painatukset.
Asiakkaanamme voit olla varma, että työ on tehty hyvin sillä kaikki työmme tehdään takuutyönä! Tuodessasi kirjan tehtäväksi saat sille myös tarkan ja pitävän hinnan sekä toimitusajan. Meiltä saat myös kirjansidonnan materiaalit ja työvälineet.
Laajaa asiakaskuntaamme palvelemme Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevista toimitiloistamme käsin. Toimitukset hoidamme myös postitse. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • Tarkkampujankatu 9 A 3 00120 HELSINKI
Yhteystiedot
 • 09 - 635143
 • Avoinna:
  Ma09-16
  Ti09-16
  Ke09-16
  To09-16
  Pe09-16
  LaSuljettu
  SuSuljettu
 • Kotisivut

Liittynyt Kivijalka.net palveluun: 14.11.2018
Y-tunnus: 2104346-4

Kirjansitomo V. & K. Jokinen | Kivijalkakaupat * Kivijalkakaupat verkossa * Kivijalkakauppa tiedot