iHelp.fi - Tampere

Matkapuhelinhuolto

iPhone huolto sekä monet muut puhelinhuollot nopeasti Tampereen iHelpiltä

Rikkoontuiko rakkaasta puhelimestasi näyttö? Hyytyikö akku kesken käytön? Tamperelaisia auttaa iPhone ja muissa älylaite ongelmissa iHelp! Teemme kaikki tarjoamamme huollot nopeasti, ilman ajanvarausta ja laadukkailla varaosilla. Huoltovalikoimaamme kuuluvat kaikki yleisimpien puhelinvalmistajien puhelimet ja tabletit. iPhone huollot onnistuvat meillä hetkessä arkisin klo 10-18.

Tampereen huoltopisteemme sijaitsee keskustan ytimessä Audiokaupan kanssa samoissa tiloissa, osoitteessa Hallituskatu 15. Parhaiten paikalle pääsee joko kävellen tai autolla hyvien parkkipaikkojen ansioista. Voit tuoda laitteesi suoraan toimipisteellemme, jolloin korjaus suoritetaan mahdollisimman nopeasti, jopa odottaessa!

Kuinka toimia, kun tarvitset älylaitteen huoltoa
Yleisimmät huoltomme ovat näytön ja akun vaihto. Jos puhelimellesi käy huonosti ja näyttöön ilmestyy halkeamia eikä kosketus toimi kunnolla, on aika tuoda puhelin. Jos laitteen akku kestää alle päivän normaalikäytössä, vetelee akku luultavasti viimeisiään ja se olisi hyvä vaihtaa.

Ongelmin esiintyessä, voit marssia suoraan liikkeeseemme, ilman ajanvarausta. Meillä on aina varastossa laaja määrä erilaisia varaosia, joten huolto onnistuu parhaimmillaan jopa odottaessa. Joissakin malleissa huoltoaika on aina vähintään 3-4 tuntia. Kun tuot laitteesi meille esimerkiksi iPhone näytön vaihtoon tarvitsemme huollon alku- ja lopputestejä varten puhelimen pääsykoodin. Testaamme aina laitteiden toimivuude sekä ennen huoltoa, että sen jälkeen. Jos haluat varmistua huoltoajasta tai varaosien saatavuudesta, soita suoraan toimipisteelle. Muutoin voit vain kävellä suoraan sisään ja poistua pian huollettu laite taskussasi. Lue lisää

 • Hallituskatu 15 33100 Tampere
Yhteystiedot
 • 010 323 1799
 • Avoinna:
  Ma11-18
  Ti11-18
  Ke11-18
  To11-18
  Pe11-18
  LaSuljettu
  SuSuljettu
 • Kotisivut

 • Facebook

Liittynyt Kivijalka.net palveluun: 09.01.2019
Y-tunnus: 2551913-2

iHelp.fi - Tampere | Kivijalkakaupat * Kivijalkakaupat verkossa * Kivijalkakauppa tiedot