DOTS...

Lifestyle

KAUNEUTTA, LAATUA, MUOTIA, HYVINVOINTIA, ELÄMYKSIÄ, KOHTAAMISIA ... DOTS ON LIFESTYLE!
Dots on oikea osoite, kun haluat antaa itsellesi elämyksen; suoda hetken nautinnon ja heittäytyä henkilökuntamme hemmoteltavaksi. Dots on muotia, mutta myös hyvinvointia, kauneutta, kauniita asioita ja esineitä. Ennen kaikkea me toivomme, että Dots on teille lämminhenkinen kohtaamispaikka, jonne voitte poiketa vaikkapa vain latelle.
Olemme valinneet myymäläämme laajan valikoiman tunnettuja kansainvälisiä vaatemallistoja. Toivomme, että myymälämme olisi teille kuin suuri vaatehuone, josta löytyy helpotusta joka tilanteeseen. Henkilökuntamme on paikalla teitä varten; valitsemassa kanssanne vaatteet joissa näytätte hyvältä ja tunnette olonne mukavaksi ja itsevarmaksi.
Valikoimaamme kuuluu myös paljon persoonallisia lifestyle-tuotteita. Voitte vaateostosten lomassa hankkia kotiinne vaikka upean antiikkituolin tai sänkyynne uudet pellavalakanat. Kotiin tuliaisiksi voitte viedä käsintehtyä raakasuklaata, uudet bambuastiat tai kenties kylpyhuoneeseen uudet pyyhkeet ja käsisaippuan!
Meille tärkeitä asioita ovat eettisyys sekä luonnonmukaisuus, ja pyrimmekin tuomaan valikoimiimme mahdollisimman paljon tuotteita, jotka ovat valmistettu eettisiä arvoja kunnioittaen. Tarjoamamme kosmetiikka on luomua tai täysin biodynaamista.
Parasta Dotsissa on kuitenkin ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Teemme tätä suurella sydämellä, ja intohimomme on olla sinulle avuksi!

 • Fredrikinkatu 30 00120 HELSINKI
Yhteystiedot
 • 050 430 3597
 • Avoinna:
  Ma10-18
  Ti10-18
  Ke10-18
  To10-18
  Pe10-18
  La10-16
  SuSuljettu
 • Kotisivut

 • Facebook

Perustettu: 15.09.2006
Liittynyt Kivijalka.net palveluun: 22.05.2019
Y-tunnus: 2059877-5

DOTS... | Kivijalkakaupat * Kivijalkakaupat verkossa * Kivijalkakauppa tiedot