Kemin Lemmikkitukku

Lemmikit

Kemin lemmikkitukku on tunnelmallinen myymälä Kemin Keskuspuistokadulla. Kemin lemmikkitukun missiona on helpottaa asiointia myymälässä siten, että valikoimaan otetaan sellaisia ruokia ja herkkuja, jotka eivät sisällä haitallisia ainesosia kuten sokeria tai väriaineita. Myymälässä tai verkkokaupassa asioidessa ei tarvitse miettiä tuotteiden sisällysluotteloita näiden ainesosien osalta vaan voi turvallisesti valita tuotteen. Valikoimassa on myös mahdollisimman yksinkertaisella tuotesisällöllä olevia tuotteita mikä helpottaa tuotteiden valitsemista esim. allergiselle lemmikille.
Kemin lemmikkitukun valikoimaan olen ottanut hinta-laatusuhteeltaan hyviä kuivaruokia sekä koirille että kissoille. Hinta-laatusuhteeltaan hyvä tarkoittaa minusta sitä, että käyttämälleen rahalle saa sen arvon mukaista vastinetta. Esim. koiran ruuissa valitsen sellaisia merkkejä, joiden olen todennut olevan laadukkaita ja sellaisia, että niissä ei ole käytetty mitään turhia lisä- tai väriaineita, joiden tehtävä on osaltaan miellyttää omistajaa ulkonäöllään tai tuoda koiralle vain keinotekoisia makuelämyksiä ilman ravitsemuksellista tarkoitusta. Tämän takia meillä ei ole myynnissä esim. keinotekoisilla aromeilla maustettuja puruluita tai värjättyjä puruluita.
Kissan- tai koiranruokaa valitessa on tärkeätä kiinnittää huomio siihen, että lemmikki saa ruuasta tarvitsemansa ravintoaineet ja että ruoka myös maistuu. Ravintoaineet ja käytetyt raaka-aineet on helppoa todeta pussin kyljestä ja autankin mielelläni tuoteselosteiden tulkitsemisessa.
Hinnoittelen tuotteet siten, että niiden hinnat ovat kilpailukykyisiä myös verkkokaupassa eli asiakkaan ei tarvitse maksaa tuotteesta kivijalkakauppalisää.

Meiltä löytyy mm. seuraavat tuotemerkit: Arion, Jahti & Vahti, Booster, Rokka, 1st choice, Applaws, Miamor, Schmusy, Rinti, ProBppster ym.
Raakaruokamerkkinä on meillä MUSH, josta löytyy sekä kissoille että koirille ruokia
Lisäksi meiltä löytyy jyrsijöille ruokia, herkkuja, heiniä ja hiekkoja

 • Keskuspuistokatu 10 94100 Kemi
Yhteystiedot
 • 0440711699
 • Avoinna:
  Ma11.00-17.30
  Ti11.00-17.30
  Ke11.00-17.30
  To11.00-18.00
  Pe11.00-18.00
  La11.00.14.00
  SuSuljettu
 • Kotisivut

 • Facebook

 • Intragram

Liittynyt Kivijalka.net palveluun: 27.11.2018
Y-tunnus: 2829145-2

Kemin Lemmikkitukku | Kivijalkakaupat * Kivijalkakaupat verkossa * Kivijalkakauppa tiedot