iHelp.fi - Oulu

Matkapuhelinhuolto

iPhone huolto sekä monet muut puhelinhuollot nopeasti iHelpiltä
Menikö puhelimen näyttö pirstaleiksi? Sanoiko laitteesi akku sopimuksensa irti? Mikäli olet Oulussa ja vailla iPhonen tai jonkin muun älylaitteen huoltoa, iHelp auttaa! Teemme kaikki huollot nopeasti, ilman erillistä ajanvarausta ja laadukkailla varaosilla. Huoltovalikoimaamme kuuluu suuri määrä eri valmistajien älypuhelimia sekä tabletteja. iPhonen korjaus onnistuu meillä arkisin klo 8 ? 18 ja launtaisin klo 10 ? 15.
Oulun toimipisteemme sijaitsee noin 1,5 km kaupungin keskustasta Voudintiella, lähellä Limingantullin Prismaa. Laitteesi voit tuoda suoraan huoltopisteellemme, joten korjaus voidaan suorittaa mahdollisimman nopeasti, jopa tunnissa.
Kuinka toimia, kun tarvitset älylaitteen huoltoa
Yleisimmät huoltomme ovat näytön ja akun vaihto. Jos puhelimellesi käy huonosti ja näyttöön ilmestyy halkeamia eikä kosketus toimi kunnolla, on aika tuoda puhelin korjaukseen. Jos laitteen akku kestää alle päivän normaalikäytössä, vetelee akku luultavasti viimeisiään ja se olisi hyvä vaihtaa.
Ongelmin esiintyessä, voit marssia suoraan liikkeeseemme, ilman ajanvarausta. Meillä on aina varastossa laaja määrä erilaisia varaosia, joten huolto onnistuu jopa odottaessa. Joissakin malleissa huoltoaika on aina vähintään 3-4 tuntia. Kun tuot laitteesi meille esimerkiksi iPhone näytön vaihtoon tarvitsemme huollon alku- ja lopputestejä varten puhelimen pääsykoodin. Testaamme aina laitteiden toimivuuden sekä ennen huoltoa, että sen jälkeen. Jos haluat varmistua huoltoajasta tai varaosien saatavuudesta, soita suoraan toimipisteelle. Muutoin voit vain kävellä suoraan sisään ja poistua pian huollettu laite taskussasi. Tarkemmat mallikohtaiset huoltoajat ja tietoja tarjoamistamme palveluista löydät skrollaamalla alemmas. Lue lisää

 • Voudintie 2 90400 Oulu
Yhteystiedot
 • 010 323 1790
 • Avoinna:
  Ma09-17
  Ti09-17
  Ke09-17
  To09-17
  Pe09-17
  La10-15
  SuSuljettu
 • Kotisivut

 • Facebook

Liittynyt Kivijalka.net palveluun: 09.01.2019
Y-tunnus: 2551913-2

iHelp.fi - Oulu | Kivijalkakaupat * Kivijalkakaupat verkossa * Kivijalkakauppa tiedot