Kivijalkakaupat verkossa
Asiantuntevaa osaamista ja henkilökohtaista palvelua


Tavoitteena elävä kaupunki
Meidän tavoitteemme on, että kaupunki säilyy elävänä ja elinvoimaisena. Tämä edellyttää, että asiakkaille on tarjolla paljon monipuolisia ja yksilöllisiä tuotteita ja palveluja kaupungin sydämessä.

Lisää näkyvyyttä, asiakkaita ja yhteinen markkinointikanava
Kivijalka.net on kauppiaiden ilmainen markkinointiväline ja yhteistyökumppani. Sinunkin kannattaa tulla mukaan kasvavaan joukkoomme, saat oman myyntisi ja tunnettuutesi nousuun.

Me haluamme tuoda myymälät ja niiden ainutlaatuisen tarjonnan lähemmäksi asiakkaita ja auttaa heitä löytämään kiinnostavan tarjonnan. Haluamme myös innostaa asiakkaita kaupunkilaiseen ostos elämykseen.

Kivijalka.net on tehokasta markkinointia ja näkyvyyttä verkossa. Kivijalka.net tarjoaa sinulle tehokkaan markkinointikanavan, jonka välityksellä saat asiakasvirrat kasvuun. Avaa yrityksellesi oma verkkosivusto osoitteeseen kivijalka.net, jonka avulla asiakas löytää liikkeeseesi helpommin. Kivijalka.net -sivulla voit esim. mainostaa tuotteitasi ja palveluitasi asiakkaille, kertoa sijaintisi kartalla, ilmoittaa yrityksesi aukioloajat ja laittaa linkit yrityksesi nettisivuille, sekä linkit yrityksesi omille sosiaalisen median kanaville (esim. Facebook, Instagram, YouTube ja Twitter). Oman kivijalkakaupan lisääminen kivijalka.net palveluun on helppoa ja nopeaa!

Omaa yritys-sivua kivijalka.net -palvelussa tulee päivittää vähintään 4 kertaa vuodessa, jotta yrityksesi sivu pysyy palvelussamme ajan tasalla. Päivittämällä yritys-sivuja haluamme varmistaa, että palvelussamme olevat yritykset ovat yhä pystyssä ja näin asiakkaille on tarjolla vain toimivien yritysten palveluita.

Yhteismarkkinointia suoraan asiakkaalle
Kivijalka.net tulee panostamaan palvelun markkinoimiseen asiakkaille. Teemme palvelusta tunnetun ja vetovoimaisen. Tarjoamme näköalapaikan erikoisliikkeiden yksilölliseen tarjontaan.

Ole mukana kehittämässä palvelua entistä paremmaksi. Tule mukaan nyt ja viethän viestiä myös eteenpäin!

Kivijalkakaupat * Kivijalkakaupat verkossa * Kivijalkakauppa tiedot